Muggen of andere insecten en ongedierte bestrijden met essentiële olie

TerraShields1

Het is weer de tijd voor muggen, insecten en andere kleine beestjes die wij als vervelend, vies en/of irritant ervaren als ze in onze buurt komen of ons zelfs steken of bijten. In en om het huis en/of tijdens de vakantie, we hebben er allemaal wel eens mee te maken. Met essentiële oliën kunt u deze beestjes verjagen en u kunt van de jeuk afkomen als u bent gestoken of gebeten.

De ‘Insectwerende samenstelling’ olie mix
Dit is een natuurlijk, super geconcentreerd insect werend middel bestaande uit Citroen, Eucalyptus, Citronella, Citroengras en een melange van 12 andere therapeutische essentiële oliën van hoge kwaliteit, gemengd met gefractioneerde kokosolie.
Helpt om vrijwel alle stekende beestjes en andere insecten zoals mieren, muggen, vliegen, zilver visjes en kakkerlakken te weren.

Hoe gebruikt u de essentiële deze mix
Doe enkele druppels direct op de huid, op uw kleding of kussen
– Zet een diffuser in uw (slaap)kamer en doe een paar druppeltjes erin
– Ben u toch gebeten of gestoken? Doe een druppeltje op de plek en herhaal zo nodig

Weetjes over de ‘Insectwerende samenstelling’
– geeft geen vlekken op uw kleding of beddengoed
– is veilig voor het hele gezin
– bevat geen kunstmatige ingrediënten, geurstoffen of agressieve chemicaliën
(zoals DEET)
– is 100% natuurlijk
– is fris en heeft een lichte citrusgeur
– kan ook gebruikt worden op een beet of steek van een insect
– is tijdens de vakantie ook een must om mee te nemen, kamperen, vakantiepark of in het buitenland, waar u ook bent op de wereld deze mix helpt u ongedierte te weren

Let op! Niet aanbrengen in ogen, oren of mond en spaarzaam aanbrengen rond de ogen en oren. Niet aanbrengen op wonden.

Tips om ongedierte te bestrijden in uw tuin
· Los 8 druppels ‘Insectwerende samenstelling’ op in 250 ml water (in een spuitfles) en besproei uw planten om insecten weg te houden.
· Voor uw groente kunt u Lavendel en/of Tijm gebruiken om insecten te weren

Wilt u specifieke ongedierte bestrijden kunt dit als volgt aanpakken
Los 12 druppels van de essentiële olie naar keuze op in 250 ml water en voeg een ½ lepel natuurlijk zeep toe. Doe dit in een spuitfles en spuit op en onder het blad van de plant.

– Aardrupsen –> Tijm
– Bladluis –> Pepermunt
– Kakkerlakken –> Eucalyptus
– Kevers –> Pepermunt en Tijm
– Luis –> Pepermunt, Sandelhout en Zilverspar
– Mieren –> Pepermunt
– Motten –> Lavendel en Pepermunt
– Muggen –> Patchouli
– Naaktslakken –> Zilverspar
– Rupsen –> Pepermunt
– Slakken –> Patchouli en Zilverspar
– Snuitkevers –> Patchouli en Sandelhout
– Spinnen –> Pepermunt
– Steekmuggen –> Lavendel en Citroengras
– Teken –> Lavendel, Citroengras en Tijm
– Vlooien –> Lavendel, Citroengras en Pepermunt
– Vliegen –> Basilicum, Kruidnagel, Eucalyptus, Lavendel, Pepermunt en Rozemarijn

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. Je vindt de data in onze evenementen agenda! Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl.

Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl).

Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.

Geef een reactie