Presentatie

Graag komen ik met je in contact om je te laten ervaren wat essentiële oliën voor jouw gezondheid kunnen betekenen. Ik leer je graag de basis zodat je na verloop van tijd je eigen therapeut kan zijn. Belangrijk vind ik dat je interesse hebt voor natuurlijke gezondheid.

ETHERISCHE OLIËN VOOR UW GEZONDHEID

De mens wordt zich steeds meer en meer bewust dat een gezonde levensstijl bijdraagt aan een klachtenvrij lichaam. We eten steeds meer biologisch, vermijden geraffineerde suikers en bewegen hoort bij de dagelijkse invulling van onze dag.
Graag willen ik je laten kennismaken met 100% natuurlijke essentiële oliën en je laten weten hoe u deze kunt toepassen binnen uw gezin en huishouden. Vind je het interessant om te leren hoe je essentiële oliën dagelijks kunt toepassen voor jezelf of je gezin dan nodig ik je uit voor een basis workshop  Het Natuurlijke Medicijnkastje .

modern_essentials

Na afloop van een workshop/presentatie is het mogelijk eventuele gezondheidsdoelen en/of klachten van jou of je gezin te bespreken. Je kunt met mij een afspraak plannen zodat jij leert hoe je essentiële oliën veilig leert in te zetten om jouw gezonde lichaam te ondersteunen

Veel voorkomende lichamelijke klachten zijn:

– ADD /ADHD
– Acne
– Aften
– Afvallen
– Astma / Bronchitis
– Blaasontsteking
– Buikpijn / Darmklachten
– Eczeem
– Hoofdpijn / Migraine
– Hoofdluis
– Hooikoorts
– Koorts
– Koortslip
– Littekens
– Bot- / Rug- / Spierpijn
– Stress

Voor alle bovengenoemde klachten kan ik vrijblijvend advies geven. De oliën waar wij mee werken zijn zonder enige synthetische stoffen en in veel gevallen als supplement te gebruiken. Ga nooit zomaar zelf experimenteren met essentiële oliën, maar vraag altijd een advies aan iemand die hier een opleiding voor gevolgd heeft.

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van etherische oliën.

Je kunt mij op de volgende manieren bereiken:

Mariëlle Doornberg
Langstraat 53a
8131BB Wijhe (Overijssel)

E-mail:      marielle@enjoil.nl
Telefoon: +31 6 212 933 18

*De product informatie is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Lees onze disclaimer!