Mariëlle Doornberg – Holistisch Lifestyle coach & Aromatherapeut

Mariëlle Doornberg – Holistisch Lifestyle coach & Aromatherapeut

Even voorstellen: Ik ben Mariëlle Doornberg, geboren in 1971 en woon in Overijssel. Wat leuk dat je komt kijken op mijn website.

Begin 2014 hebben de 100% natuurlijke essentiële oliën mij gevonden. Sindsdien heb ik mijn passie en missie gevonden, ik ben zo enthousiast geraakt dat ik door diverse opleidingen te volgen (in binnen en buitenland) en ook door mijn eigen ervaringen een expert geworden ben.

Mariëlle Doornberg - Enjoil our oil - enjoil.nl

Heerlijk vind ik het om dagelijks bezig te zijn met mijn passie.  Ik heb de oliën helemaal geïntegreerd in mijn leven dat het een levenswijze geworden is.  ’s Morgens als ik wakker word gebruik ik al de eerste essentiële olie onder mijn voeten (Balance, een heerlijke mix om te aarden en gronden). Zo start ik heerlijk mijn dag! Ik heb dan ook al best wat gezondheidsuitdagingen overwonnen en zelfs met de diagnose fibromyalgie sta ik weer volop in het leven! Het is dan ook zo enorm leuk dat ik in mijn werk mensen kennis kan laten maken met essentiële oliën. Het is mijn missie mensen te leren ze veilig te gebruiken.

Mijn opleiding tot Aromatherapeut heb ik gevolgd in Klarenbeek bij “Stichting Wellness en Aromatherapie”  daarnaast heb ik in Amerika een cursus “Holistisch lifestylecoach” gevolgd om te leren naar het geheel te kijken. Ik kijk dus niet alleen naar de klacht en maar ook: “wat zegt deze klacht over mij”? Zo enorm vaak wordt alleen het symptoom behandeld, dat is voor de korte termijn zeer fijn maar te vaak blijven de klachten lang doorsukkelen of moet je dan veel te lang medicatie gebruiken. De kracht van de natuur, daar moeten wel leren gebruik van te maken. Door mijn opleidingen maar zeker ook door zelf te ervaren ben ik een expert geworden en voel ik me heel zeker om ook mensen goed te kunnen adviseren.

Ik werk vanuit mijn fijne winkel in Wijhe. De winkel heet Puurkado en is een gezellige winkel met kadootjes gericht op mindfullnes en natuurlijke gezondheid. Zo kun je bij ons terecht voor leuke boeddha beelden of engelen, tarot, orakel en inspiratiekaarten maar ook producten om zelf je cosmetica en huidverzorging te maken. Hier gebruiken we de essentiële oliën regelmatig ook bij.

Je kunt bij mij op afspraak een consult aanvragen voor lifestyle coaching bij  alle voorkomende persoonlijke gezondheidsuitdagingen maar ook voor trauma verwerking. Tijdens mijn Lifestyle coaching kijk ik met jou hoe je het beste uit je leven kunt halen. Ik geef je inzichten en ga met jou aan het werk om je in je kracht te zetten.  Algehele bewustwording zodat je in balans komt, leren naar je intuïtie te luisteren zo dat je een nieuwe kijk krijgt op de vele uitdagingen die op je pad komen.

Ik maak gebruik van de volgende expertise:

Aromatherapie
Al weer een aantal jaren geleden hebben essentiële oliën mij gevonden en heb ik door deze oliën mijn passie gevonden om mensen te kunnen helpen. Ik werk met de doTERRA essentiële oliën en leer je hoe je oliën veilig kunnen gebruiken om je gezondheid te ondersteunen. Ik gebruik aromatherapie om trauma’s te verwerken en lichamelijke klachten te behandelen. Ons limbische systeem (reukorgaan) is een van de meest krachtige manieren om onze emoties te balanceren. Een geur kan binnen een paar seconde de chemie van ons lichaam veranderen. Ik heb al vele mensen mogen coachen en begeleiden tijdens hun reis om hun gezondheid preventief zo gezond mogelijk te houden. Vind je het interessant om te leren hoe je essentiële oliën dagelijks kunt toepassen voor jezelf of je gezin dan nodig ik je uit voor een basis workshop  Het Natuurlijke Medicijnkastje .

Bioresonantie en frequentie therapie
Bioresonantie therapie (BRT) is een alternatieve geneeswijze die stelt dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Bij ziekte of onbalans in het lichaam kan die trilling verstoord zijn. Ook emoties hebben een trillingsfrequentie daarom werkt de frequentie scan die ik maak zo mooi samen met de aromatherapie.

Healy
Nog vrij onbekend is de frequentie therapie waarbij we jouw lichaam weer in balans kunnen brengen door frequenties te sturen naar jouw lichaam. Ik werk met de Healy, dit is een klein, handzaam apparaat dat je lichaam doormeet door het versturen van frequenties (ook wel trillingen genoemd) Je voelt hier overigens niets van. Elk orgaan, gedachte, emotie, werkelijk alles heeft een ‘ideale’ frequentie. Vaak heb je bij 1 of 2 behandelingen al een bijzonder mooi resultaat.

healy frequentie apparaat

Een scan duurt ongeveer twee minuten waarna er een rapport uit komt waaruit ik kan lezen wat er op dit moment zowel emotioneel als lichamelijk aandacht nodig heeft. Als holistisch gezondheidscoach kijk ik niet alleen naar de klacht maar ook wat zegt de klacht over jou. Dit is een benadering die confronterend kan zijn maar daarnaast vallen vaak ook veel puzzelstukjes op z’n plaats.

Heb jij chronische (pijn) klachten dan nodig ik je van harte uit om de Healy te ervaren. Samen gaan we bespreken wat jij kunt doen om je gezondheid optimaal te ondersteunen en verbeteren. Heel belangrijk vind ik het dat je uiteindelijk je eigen therapeut bent zodat je zelfredzaam bent.

Wil je informatie over de Healy stuur mij dan een e-mail met in het onderwerp “Healy info” en vermeld je telefoonnummer dan neem ik contact met je op. Je kunt ook  even kijken op mijn Healy pagina.

Symphonie of the Cells?
Symphony of the Cells (SOC) is een hands-on techniek voor het aanbrengen en activeren van het zelfhelend vermogen met essentiële oliën. Symphony of the Cells bevat ​​16 verschillende protocollen (geformuleerd door Boyd Truman) die kunnen helpen met honderden gezondheidsuitdagingen.

Deze bijzondere techniek brengt balans en harmonie, fysiek, emotioneel en spiritueel net als een mooie Symphony. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten waarna er ongeveer 10 tot 15 minuten wordt gerust. Er zijn 10 verschillende lichaamssystemen waar 16 zeer gevarieerde protocollen voor kunnen worden ingezet.

Visualisatie
Soms kan het een visualiseringsoefening je ineens tot nieuwe inzichten brengen. Het is een krachtige techniek om gedachten om te zetten in beeld en zo mogelijkheden te creëren. Visualisatie is verder een krachtige manier om een overtuiging over een gebeurtenis in jou leven totaal te veranderen, waardoor je een hele andere kijk krijgt op de situatie. Dit zijn hele gemakkelijke oefeningen die jij ten alle tijden in jouw verdere leven kunt gebruiken, en waar je veel baat bij kan hebben om gemakkelijker door moeilijke periodes heen te komen.

Als laatste
Een natuurlijke apotheek in iedere huis dat is mijn missie.

We leven in een tijd waar we ons steeds meer bewust worden dat door de welvaart we wel heel veel vragen van ons lichaam. We eten (soms) bewerkt voedsel en krijgen door verschillende oorzaken toxische stoffen binnen. Dit kan zorgen voor vervelende klachten zoals: hoofdpijn, eczeem, slapeloosheid, buikkrampen enz. Hiervoor gebruiken we vaak (synthetische) medicijnen die veel bijwerkingen kunnen veroorzaken.

Omdat ons lichaam zelf helend is vragen we veel van ons lichaam. Met 100% natuurlijke essentiële oliën, voedingssupplementen en een gezonde levensstijl kunnen we ons lichaam ondersteunen om te herstellen. Mijn eigen ervaringen en door de geweldige resultaten om me  heen maakt dat ik met enorm veel plezier mijn expertise en ervaringen willen delen met iedereen die daar interesse in heeft.

Op Facebook ben ik ook actief, hier deel ik recepten en nieuwsartikelen die ik nieuwswaardig vind en waarvan we denken dat deze mensen tot nadenken kunnen zetten om de eerste stap te nemen naar een gezonder leven. Daarnaast heb ik een aantal community ’s waar je kunt leren hoe je de oliën veilig kunt gebruiken. Wil je weten hoe je oliën kunt bestellen? Klik hier!

Facebook Enjoil: klik hier!
Facebook Puurkado: klik hier!
Facebook Natuurlijk gezond LEVEN!: klik hier!

Klachten die regelmatig voor komen zijn en waar ik je goed bij zou kunnen helpen zijn:

– Concentratie problemen
– Trauma verwerking
– Huid klachten
– Afvallen
– Problemen aan de luchtwegen
– Darm/ spijsvertering problematiek
– Diverse pijnklachten
– Seizoensgebonden ongemakken
– Opvliegers
– Huid oneffenheden
– Bot- / Rug- / Spierpijn
– Stress
– Onrustige benen
– Niet lekker in je vel zitten
– Slapeloosheid

Je kunt mij op de volgende manieren bereiken:

E-mail:      marielle@enjoil.nl
Telefoon: +31 6 212 933 18

Heel graag tot ziens! Lieve groet,
Mariëlle Doornberg

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van etherische oliën. Het boek Modern Essentials is hier verkrijgbaar.

*De product informatie is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Lees onze disclaimer!