Afvallen met 100% natuurlijke producten

TakeControlOfYourHealth-940x270

Afvallen, het blijft voor vele van ons een strijd voor het leven en dat geldt voor mij ook. Het is een kwestie van je levensstijl veranderen zeggen ze dan, tja dat is altijd makkelijker gezegd dan gedaan. Maar ik moet zeggen dat sinds ik mij verdiep in 100% natuurlijke producten en essentiële oliën het ook een klein beetje vanzelf gaat. We horen en lezen zoveel succesverhalen en zien zoveel lekkere, gezonde recepten voorbij komen dat ik steeds beter en makkelijker op mijn voeding let.

Om op een goede en verantwoorde manier af te vallen hebben we een gezond spijsverteringssysteem nodig. Onder tussen ben ik er ook wel van overtuigt dat we eigenlijk allemaal te weinig vitamine en mineralen via onze voeding binnen krijgen, wat weer invloed heeft op ons spijsverteringssysteem. We zullen deze dus moeten aanvullen en dat doe ik liever met 100% natuurlijke en pure producten als met de synthetische, samengeperste supplementen die in de winkel te koop zijn.

Voedingssupplementen
Ik heb voedingssupplementen gevonden met een krachtige metabolische werking voor een optimale gezondheid, meer energie en een gezonde levensstijl. Deze supplementen bestaan uit 100% natuurlijke en pure ingrediënten in combinatie met ook weer 100% natuurlijke essentiële oliën. Aan deze supplementen en oliën zijn geen chemische- en synthetische vulmiddelen toegevoegd. Wil je weten welke voedingssupplementen ik gebruik? Neem dan contact met mij op via info@enjoil.nl.

Afvallen met essentiële oliën

Met de voedingssupplementen helpen we dus onder andere ons spijsverteringssysteem in balans te brengen. Daarnaast gebruik ik voor gewichtsbeheersing een aantal andere producten.

‘Stofwisselingssamenstelling’ olie mix
Deze olie bestaat uit Grapefruit en Citroen (helpt bij het afvoeren van gifstoffen en het reinigen van ons lichaam), Pepermunt (vermindert het hongergevoel en geeft energie, Gember (versterkt de vetverbranding en kalmeert de maag) en Kaneel (helpt bij het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel en helpt de leverfunctie).

‘Stofwisselingssamenstelling’ Softgels
Wanneer je de ‘Stofwisselingssamenstelling’ olie niet lekker vindt of het lastig vindt om met water in te nemen zijn er ook handige softgels, hier zit de olie in een zacht soort pilletje die je kan innemen.

TrimShake
Deze TrimShake wordt ingezet bij gewichtsbeheersing en helpt in combinatie met sporten en bewegen om ongewenste vetreserves te verliezen.  Per portie bevat het 66 calorieën en vervangt naar wens één of twee maaltijden per dag. Meng een schep TrimShake met water, amandel-, rijst- of kokosmelk en voeg naar behoefte fruit, cacao of een schepje ‘Drinkmix met fruit en groente’ toe voor een vezelrijke maaltijd met weinig calorieën en suiker.  In de TrimShake zitten, in tegenstelling tot vele andere shaken, WEL vezels voor onze stoelgang.

Essentra®Trim Ashwagandha

In de TrimShake zit Essentra®Trim Ashwagandha, een extract wat cholesterol verlagend werkt. Verder is het klinisch bewezen dat Ashwagandha helpt bij het beheer van cortisol, een stresshormoon die in verband staat met de vetopslag in de buik, heupen en dijen. De Ashwagandha in de TrimShake helpt dus de ophoping van vet rond deze gebieden te verminderen, vermindert trek in zoetigheid en stimuleert de energieproductie in de cellen.

Ashwagandha

Ontgiften en detoxen
Val je niet meer af, heb je last van je gewrichten, ben je altijd maar moe? Misschien is het goed om je lichaam een keer te reinigen en alle gif- en afvalstoffen af te voeren. Dat kan op een milde en gezonde manier met producten die 100% natuurlijk zijn eventueel in combinatie met de voedingssupplementen en de Stofwisselingsproducten. Lees hier meer over in ons blog over detoxen.

Ben je nieuwsgierig, wil je meer weten of heb je nog vragen over bovenstaand verhaal?
Stuur een berichtje naar info@enjoil.nl. We kunnen ook een afspraak maken voor een presentatie bij jou thuis over afvallen, detoxen en voedingssupplementen.

Wil jij meer informatie dan kun je ons hiervoor contacten, wij helpen je graag op weg!

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder slechte chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. Je vindt de data in onze evenementen agenda! Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl.

Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl).

Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.

doterra

Geef een reactie