Water drinken saai?

Is water drinken saai? Vind jij het moeilijk om de dagelijks aanbevolen hoeveelheid van 1,5 liter water op een dag te drinken?

water_essentiële_olie

Waarom drinken we water?

Water of beter gezegd vocht hebben we nodig om te kunnen blijven leven. Zonder vocht zouden we hooguit vier dagen kunnen overleven, terwijl we wel 70 dagen zonder eten zouden kunnen. Gezond is dat natuurlijk niet!

Water zorgt ervoor dat voedingsstoffen naar de cellen worden vervoerd en dat afvalstoffen worden afgevoerd. Verder regelen we met behulp van water onze lichaamstemperatuur en versterken we ons afweersysteem. Kortom, water is erg belangrijk en onmisbaar voor ons lichaam. Daarom moet je dagelijks 1,5-2 liter vocht binnen krijgen. Op die manier houd je de balans in je lichaam in evenwicht.

De hele dag water drinken is erg saai, essentiële oliën maakt het een stuk makkelijker en het is nog gezond ook. Meng de 100 % natuurlijke essentiële olie door uw water en ervaar hoe lekker water drinken is. Let op dat je zeker weet dat je de olie mag innemen, er zit veel kwaliteitsverschil in de verschillende merken en producenten van essentiële olie.

Op een halve liter zijn 2-4 druppels voldoende en zijn vooral Citroen, Grapefruit, Limoen, Wilde Sinaasappel, Citroengras een aanrader. Ook Gember en Venkel olie zijn heerlijk om mee te mixen.

Een paar mix voorbeelden op 1 liter water

  • 1 druppels Chinese kaneelolie – 4 druppels Wilde Sinaasappel – 3 druppels Limoen
  • 3 druppels Citroen – 3 druppels Wilde Sinaasappel
  • 1 druppel Pepermunt – 3 druppels Limoen (vooral lekker als het warm is)

Smaak is heel persoonlijk dus de hoeveelheid druppels is een indicatie, experimenteer met wat u lekker vindt.

Let op!
Gebruik geen plastic om het water met olie te drinken. De 100% natuurlijke essentiële oliën zijn zo puur dat het plastic wordt aangetast door de olie. Gebruik het liefst glas maar rvs of aluminium kan ook. Een glas, karaf of de sapflessen van AH zijn handig.

De meeste van deze oliën werken op de spijsvertering maar vooral de Grapefruit en Citroengras helpen wanneer u vocht vast houdt. De Wilde Sinaasappel is onze persoonlijke favoriet! De Wilde Sinaasappel heeft een positieve invloed op het spijsverteringssysteem, het immuunsysteem, de emotionele balans en de huid daarnaast bezit het revitaliserende en energie gevende eigenschappen. We love it!

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. Je vindt de data in onze evenementen agenda! Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl.

Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl).

Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.

Geef een reactie