Wat we willen weten over citroengras!

Wat willen we weten over Citroengras? Het heeft een zoetere, meer krachtige citrus aroma dan Citroen. In India en andere oorsprongslanden wordt citroengras-olie gebruikt om zijn ontstekingswerende eigenschappen en om koorts te bestrijden. De olie werkt bovendien kalmerend op het zenuwstelsel en door zijn sterke citroengeur weert het insecten.

citroengras_olie

Voorbeelden hoe citroengras-olie toegepast kunnen worden

Citroengras-olie heeft antiseptische eigenschappen en werkt reinigend bij een vette huid. Doe 3 druppels citroengras olie in een glas water dat gekookt is en reinig je huid 2x per dag met dit water. De huid wordt kalmer en de poriën verkleinen.

Citroengras-olie kan ingenomen worden voor de spijsvertering, maag problemen en voor een  te hoge cholesterol waarde. Voeg 1-2 druppels in ¼ kopje water met eventueel agavesiroop of honing. Drink dit dagelijks.

Een paar dingen waar je om moet denken bij gebruik van citroengras olie!

  • Citroengras kan irriteren op de huid, heb je een gevoelige huid dan direct contact met deze olie vermijden
  • Tijdens de zwangerschap deze olie vermijden
  • Wanneer je de olie op je huid gebruikt deze niet blootstellen aan de zon. De huid kan hierdoor verkleuren

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. Je vindt de data in onze evenementen agenda! Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl.

Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl).

Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.

 

Geef een reactie