Hoofdpijn of migraine behandelen met essentiële oliën

Hoofdpijn

Hoofdpijn, we hebben er allemaal wel eens last van. Er zijn diverse oorzaken waardoor we hoofdpijn kunnen krijgen. U kunt dan denken aan: te weinig gedronken, stress, menstruatie of door een kater en zo zijn er nog wel wat redenen. Helaas hebben veel mensen dagelijks last hebben van hoofdpijn, er wordt dan al snel een pijnstiller ingenomen. We weten allemaal dat in medicijnen chemische stoffen zitten die zeer ongezond zijn voor ons lichaam.

Welke olie werkt tegen hoofdpijn?

Hoofdpijn problemen kunnen we heel goed behandelen met 100% natuurlijke essentiële oliën. Ze werken soms sneller dan pijnstillers en brengen geen schade aan. Wij adviseren de Pepermunt olie te gebruiken bij een opkomende hoofdpijn. Deze olie wrijft u op de plek waar de hoofdpijn ontstaat. Dit kan zijn op de slapen, uw voorhoofd of in uw nek. De Lavendel of Rozemarijn oliën helpen ook uw hoofdpijn te verzachten.

hoofdpijn2

Migraine

Migraine is een heftigere hoofdpijn waar u doodziek van kan zijn. U kunt uw werk niet meer uitvoeren en in sommige gevallen het daglicht niet verdragen. Migraine is een ziekte, belangrijk is om eens kritisch naar uw voedingspatroon te kijken. Laat u eens testen op voedsel / zuivel allergieën of een gluten intolerantie. Zorg dat u minimaal zeven of acht uur slaap krijgt zodat het lichaam voldoende rust krijgt om te herstellen. Met de ‘Samenstelling tegen hoofdpijn’ oliemix hebben we zeer goede resultaten behaald om uw migraine problemen te verlichten. De handige roller rolt u in uw nek, over uw slapen en het voorhoofd. Deze mix bestaat uit Wintergroen, Pepermunt, Wierookboom, Cilantro, Roman Chamomile, Marjolein, Basilicum en Rozemarijn.

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. Je vindt de data in onze evenementen agenda! Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl.

Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl).

Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.

Geef een reactie