Brandend maagzuur NATUURLIJK behandelen met essentiële oliën

brandend_maagzuur
Brandend maagzuur, zo ontzettend veel mensen hebben er last van. Als ik alleen al in mijn familie en kennissenkring kijk kan ik er zo een paar noemen. Ik ben dan ook blij dat ik menigeen al heb kunnen helpen met de essentiële oliën.

Er zijn veel medicijnen en producten op de markt te vinden die kunnen helpen. Zo zag ik net nog een reclame voorbij komen van een bekend middel tegen brandend maagzuur: “het werkt wel 4 uur lang” bla bla bla. Ik dacht: laat ik eens even de bijwerkingen van dit middel opzoeken. Nou die liegen er niet om! “Van overgevoeligheid kan sprake zijn als u na gebruik plotseling last krijgt van: benauwdheid, gezwollen oogleden, lippen of gezicht; rode huid, galbulten en/of jeuk.” Nou, nou…….

chemische medicijnen

De waarheid is dat veel farmaceutische bedrijven proberen om de natuurlijke verbindingen die worden gevonden in planten, na te bootsen en dan een medicijn gaan maken. Wanneer we in plaats van de chemische medicijnen, essentiële oliën gaan gebruiken, gaan we ervaren dat deze 100% natuurlijke oliën kunnen helpen tegen bijvoorbeeld brandend maagzuur. Zo vermijden we de inname van de op chemische gebaseerde medicijnen.

De olie mix ‘Spijsverteringssamenstelling’ bestaat uit de volgende essentiële oliën:
anijs, karwij, koriander, venkel, gember, pepermunt, en dragon

Het gebruik van de ‘Spijsverteringssamenstelling’

lege_capsule

 

 

 

 


Brandend maagzuur:

 • Neem 1-2 druppels ‘Spijsverteringssamenstelling’ in. Meng de druppels in een beetje water of als je dit niet lekker vindt kun je capsules kopen die je zelf kunt vullen met de druppels.
 • Doe 1 of 2 druppels ‘Spijsverteringssamenstelling’ in je handpalm en wrijf door beide handen. Wrijf de olie over de blote huid op je borst en naar je buik toe. Maak daarna een kommetje over je neus (niet bij je ogen) en snuif de geur diep op. Herhaal dit een paar keer. Bij kinderen onder de 12 jaar adviseren wij de olie altijd te verdunnen met een draagolie, zoals kokosolie of amandelolie.
 • Breng 1 of 2 druppels essentiële olie aan onder je voeten.

Deze verschillende manieren kun je preventief blijven herhalen.

De ‘Spijsverteringssamenstelling’ oliemix kan ook helpen bij een opgeblazen gevoel, misselijkheid, buikpijn, obstipatie, diarree of andere maag en darmklachten.

Opgeblazen gevoel, misselijkheid, buikpijn, obstipatie, diarree:

 • Bij een opgeblazen gevoel wrijf 2 druppels in je handen en maak een kommetje over je neus (niet te dicht bij je ogen komen) inhaleer diep door je neus en wrijf vervolgens over je blote buik. Meestal binnen 2 minuten heb je resultaat.
 • Water drinken met ‘Samenstellingssamenstelling’ is heel goed te doen. Op een liter water adviseren we niet meer dan 2 of 3 druppels te gebruiken.

Eigenschappen van de ‘Spijsverteringssamenstelling’

 • Heeft een positieve invloed op het spijsverteringsstelsel
 • Rustgevend voor de darmen

Toepassing:

 • kan aromatisch worden toegepast
 • kan direct op de huid worden toegepast
 • kan inwendig worden gebruikt
 • kan zonder eerst te verdunnen op de huid worden aangebracht

Wil jij meer informatie dan kun je ons hiervoor contacten, wij helpen je graag op weg!

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder slechte chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. Je vindt de data in onze evenementen agenda! Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl.

Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl).

Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.

doterra

Geef een reactie