Hooikoorts of pollenallergie, op een NATUURLIJKE manier behandelen!

hooikoorts

Heel vervelend maar het is weer zo ver! Mensen met hooikoorts en/of pollenallergie gaan een nare periode van tranende of dikke rode ogen, kriebel aan ogen, neus en niezen tegemoet.

Hooikoorts of pollenallergie waardoor komt het?

Wanneer de temperatuur hoger wordt gaan bomen, planten en gras ontpoppen om mooi groen te worden en straks te gaan bloeien. Veel mensen zijn gevoelig voor de pollen, pluizen en het stuifmeel dat vrij komt. Wanneer we een zachte winter hebben begint het seizoen ook eerder, omdat de natuur eerder in beweging komt. Op dit moment zullen de elzenbomen al snel gaan bloeien. Ook de berken zullen niet lang op zich laten wachten.

Er zijn een aantal essentiële oliën en natuurlijk producten die erg goed ondersteunen en je helpen bij deze vervelende kwaal. We gaan ze stuk voor stuk behandelen en uitleggen hoe je ze het beste kunt gebruiken.

Seizoenssamenstelling softgels, wat doet het?

lav_lem_pep1

Deze ‘Seizoenssamenstelling softgels’ (Triease softgels) zijn ontwikkeld om te beschermen tegen seizoensgebonden en milieu-problemen. Ze ondersteunen de luchtwegen en helpen je vrijer te ademen. Elke softgel bevat gelijke delen van citroen, lavendel en pepermunt oliën. Wij hebben zeer veel positieve ervaringen bij dit product!

Hoe te gebruiken?

Neem zo nodig 1 tot 2 softgels per dag. Innemen met een beetje water. Binnen een half uur kan de werking merkbaar zijn. Klachten als een lopende neus, niezen, kriebel in de neus en tranende ogen kunnen sterk minder worden door het regelmatig gebruiken van deze samenstelling. Met deze softgels bouw je een spiegel op zodat je het hele seizoen geen last hebt van de pollen!

Let op! Pepermunt stopt borstvoeding, houdt hier rekening mee!

Triease softgels proberen?

Wil jij kennismaken met de Triease softgels stuur dan een e-mail naar: info@enjoil.nl met jouw naam en adres gegevens en in het onderwerp triease proberen. Voor 10 euro sturen wij 10 sofgels om het uit te proberen. Je ontvangt van ons een e-mail met ons IBAN nummer.  Zodra de betaling is ontvangen zullen wij de softgels verzenden.

Lavendel

lavender_enjoil

Wat doet het?

Lavendelolie is een natuurlijke anti-histamine en kan direct verlichting geven bij kriebel in je gezicht, neus of mond.

Hoe te gebruiken?

Doe 1 druppel lavendelolie op je duim en druk deze tegen je verhemelte. De olie komt vrijwel direct in de bloedbaan via de slijmvliezen en werkt direct verlichtend. De kriebel in je gezicht verdwijnt ook vrijwel direct. Dit is een tijdelijke oplossing voor 1 tot 4 uur, daarna mag je dit herhalen. Je mag het meerdere keren per dag herhalen.

Luchtweg samenstelling, wat doet het?

De oliemix ‘Luchtweg samenstelling’ werkt op de luchtwegen. Het is een essentiële olie-mix van: laurier, pepermunt, eucalyptus, tea tree, citroen en ravensara.  Deze ‘Luchtweg samenstelling’ opent de luchtwegen en werkt tegen bacteriën en virussen die via de lucht overdraagbaar zijn. De oliemix heet ook wel Breathe.

Hoe te gebruiken?

Doe 1 druppel in je handpalm en wrijf je handen door elkaar. Maak een kommetje over je neus en snuif de geur diep op via je neus. Herhaal dit een paar keer, smeer vervolgens de overige olie op je blote borst.

Wil jij meer informatie dan kun je ons hiervoor contacten, wij helpen je graag op weg!

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder slechte chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. Je vindt de data in onze evenementen agenda! Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl.

Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl).

Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.

doterra

Geef een reactie