Stoppen met roken samen met essentiële oliën?

Al heel vaak gestopt met roken en toch weer begonnen door de stress van het stoppen, de verminderde concentratie en de kilo’s die er aan vliegen?

Essentiële oliën zijn in geen geval een manier om te stoppen met roken, ook hierbij moet u echt zelf willen stoppen en u moet 100% achter uw keuze staan. Maar…………

…….essentiële oliën kunnen u wellicht wel heel goed helpen!

stoppen_met_roken_doterra

Hoe kunnen oliën u ondersteunen bij het stoppen met roken?

Het belangrijkste bij alle verslavingen is de behoefte tegen gaan, dit is voor u misschien mogelijk met verschillende oliën. Het is verstandig de hele dag water te drinken met een olie die de behoefte tegen gaat. Dat kan zijn Kaneel, Grapefruit, Pepermunt of een combinatie met deze oliën.

Heeft u toch behoefte dan kunt u eens proberen een druppeltje Zwarte Peper of Kruidnagel olie onder uw tong te doen. Kruidnagel maakt de tong even wat gevoellozer waardoor de behoefte verdwijnt en heeft bovendien een mogelijk herstellende werking bij verslavingen.

Sommige mensen ervaren angst tijdens het stoppen met roken. Dit kunt u tegen gaan door elke avond een druppel van de ‘samenstelling gronden/aarden’ , Ylang Ylang of Lavendel olie onder uw voeten, in uw nek of op uw kussen te smeren. Overdag kunt u deze oliën vernevelen in een diffuser.

Dreigt u ongewenst wat kilootjes aan te komen kunt u de ‘Stofwisselingssamenstelling’ kiezen. Deze olie mix drinkt u in uw water of neemt u in door middel van een lege capsule. De ‘Stofwisselingssamenstelling’ zorgt voor een gebalanceerd metabolisme en helpt bij gewichtsbeheersing.

We weten het allemaal maar we willen toch nog een schokkend plaatje laten zien om u over de streep te trekken…………..

rokers_longen_doterra

……..het enige wat u nu nog maar hoeft te doen is voor de laatste keer de knoop door te hakken en NU de laatste sigaret uit te maken en voor eens voor altijd te stoppen met roken.

stop_nu_doterra

U kunt het ook!!

Succes!

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. Je vindt de data in onze evenementen agenda! Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl.

Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl).

Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.

Geef een reactie