Vermoeide voeten, wat doen we eraan….

voeten - dōTERRA essentiële oliën - Enjoil

We pakken ze in.
Sluiten ze op.

Geven ze een sopje.
Zetten ze weer aan het werk.

Over klinker en kinderkopje.
Ze tintelen van de kou.

Branden van vermoeidheid.
Ze gaan er soms van zweten.

Gun ze eens wat vaker rust.
Dat wordt wel eens vergeten.

Twee voeten staan stevig op de grond.
Verzorg ze goed, houd ze gezond!

Heeft u last van vermoeide of pijnlijke voeten, bijvoorbeeld na een dag werken, een middag gezellig winkelen of een stevige wandeling? Dan is het tijd voor een heerlijk voetenbad met essentiële oliën.

Zorg voor een ruime bak waar uw voeten makkelijk in kunnen bewegen en vul deze met lekker warm water (ongeveer 38 graden). Voeg aan een kop zeezout de volgende essentiële oliën toe en meng dit voordat u het aan het water toevoegt.

vemoeide_voeten_essentiele_olie_doterra

  • 3 druppels lavendel
  • 3 druppels rozemarijn
  • 4 druppels limoen

Met het toevoegen van de druppels olie aan het zeezout zorgt u ervoor dat de olie goed vermengt wordt met het water. Het zeezout bevordert de bloedcirculatie en werkt rustgevend.

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. Je vindt de data in onze evenementen agenda! Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl.

Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl).

Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.

 

Geef een reactie