Benauwdheid, astma, COPD en essentiële oliën

Astma en COPD zijn luchtweg aandoeningen die zorgen voor benauwdheid. Er zijn nog meer aandoeningen waar je benauwd van kunt zijn, denk dan bijvoorbeeld aan verkoudheid of bronchitis.  Wanneer je benauwd bent kost dat veel energie en word je beperkt in je doen en laten. Vastzittend slijm is een klacht die hierbij hoort en het nog wat zwaarder maakt.

astma_enjoil

 

Astma, mijn verhaal

Ik zelf ben geboren met astma en tijdens mijn pubertijd hier overheen gegroeid. In de jaren ’70 werden penicilline kuren voorgeschreven door de doktoren. Regelmatig lag ik in het ziekenhuis omdat ik weer een heftige aanval had gehad. Je werd dan in een zuurstoftent gelegd. Ondanks dat ik er overheen gegroeid ben, merkte ik bij vochtig weer als ik me moest inspannen dat ik graag naar m’n pufje wilde grijpen omdat ik dan piepte en het benauwd had.

Tegenwoordig heb je pufjes in alle kleuren en soorten met hun eigen verschillende werkzame stoffen. Ik heb verschillende soorten gebruikt en kreeg altijd last van mijn stem. Ik werd hees en kreeg een vervelende kikker in m’n keel. Een ander bijverschijnsel is dat je schimmels in je mond kunt krijgen.

Luchtweg samenstelling

De 100% natuurlijke oliesamenstelling voor de Luchtwegen is voor mij de uitkomst, ik heb mijn puffer niet meer nodig. Altijd heb ik een miniflesje met de olie in mijn sleutelhanger zitten, zodat ik nooit zonder de ‘Luchtweg samenstelling’ het huis uit ga. Wanneer ik het benauwd krijg, doe ik een paar druppels in mijn hand en wrijf ze door mijn handen, dan maak ik een kommetje over mijn neus en inhaleer diep door de neus. Onmiddellijk merk ik verlichting bij het ademen en mijn neus gaat open. Ik kan dieper adem halen, een heerlijk vrij gevoel.

In mijn diffuser voeg ik ongeveer 5 druppels van de ‘Luchtweg samenstelling’ toe aan het water. Een heerlijk frisse geur en het ondersteunt de ademhaling. Op je slaapkamer zul je merken dat je beter en dieper slaapt. Nog een tip: voor snurkers werkt deze olie ook goed!

Heb je last van vast zittend slijm, smeer dan 2 druppels op je borst. Ik heb geen fluimucil meer nodig. Preventief dagelijks een paar druppels onder je voeten werkt perfect. Onder onze voeten zitten de grofste poriën daar wordt de 100% natuurlijke olie in ongeveer 30 seconden opgenomen in de bloedbanen en kan het zijn werk gaan doen. Smeer je het op je borst en gaat de huid jeuken, verdun de olie dan met een draagolie (kokosolie) voor je het op je huid smeert. Bij kinderen de olie altijd verdunnen met kokosolie.

‘Luchtweg samenstelling’ oliemix maakt de luchtwegen schoon, verzacht en kan makkelijk worden gebruikt op de borst, rug of onder de voeten. Onlangs is er Cardamomolie toegevoegd aan deze samenstelling. Dit zorgt voor nog een nog betere werking. De ‘Luchtweg samenstelling’olie bevat: laurier, pepermunt, eucalyptus, tea tree, citroen, cardamom en ravensara.

Wil jij meer informatie dan kun je ons hiervoor contacten, wij helpen je graag op weg!

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder slechte chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. Je vindt de data in onze evenementen agenda! Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl.

Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl).

Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.

doterra

Geef een reactie