Autisme en de Peaceful Child Blend deel II

autisme_enjoil_adhdTwee weken geleden plaatsten we een blog over Sam, een jongen van 7 jaar met autisme. We volgen hem een maand lang , we kijken hoe zijn gedragingen veranderen sinds hij de speciale Peaceful Child Blend van essentiële oliën gebruikt . Lees hier het eerste verhaal van Sam.

Iets meer dan 2 weken geleden heb ik de nieuwe mix van de Peaceful Child Blend opgestuurd naar de ouders van Sam. Ik heb aan de samenstelling Lavendel toegevoegd om te kijken of er misschien nog meer resultaat behaald zou worden. De mix bestaat nu uit: Vertiver, Ylang Ylang, Lavendel, Wierookboom (Frankincense), Scharlei of Muskaatsalie (Clary Sage), Majolein (Majoram) en gefractioneerde kokosolie.

In het eerste deel van Sam’s verhaal hebben we kunnen lezen dat Sam nog fladdert en moeite heeft met rustig aan tafel zitten. We kregen van de ouders van Sam het volgende verslag na twee weken de nieuwe mix gebruikt te hebben:

Sam geeft aan dat hij de olie lekker vindt ruiken. Elke dag herinnert hij ons er aan om te smeren als hij denkt dat we het vergeten. Grappig is dat hij zelfs het verschil ruikt tussen de eerste en de tweede mix.

De huid bij zijn borst wordt wel droog, daarom smeren we de laatste dagen niet meer daar. Onder de voeten gaat het prima. 

De afgelopen tijd is er weinig progressie te zien. De grote stappen van de eerste weken zijn niet doorgezet.

We zijn benieuwd welke kant het de komende tijd op gaat. Stabiliseert het zich, gaat het vooruit, of valt het terug…

De ouders van Sam zijn al heel erg blij en tevreden over hoe Sam functioneert in het gezin. We zijn natuurlijk ook erg benieuwd hoe het verder gaat met Sam. Over een paar weken zal ik laten weten hoe het verder gegaan is met Sam.

happy_familyIk kreeg nog wel een heel interessante tip die ik de ouders van Sam heb meegegeven. “Gebruik als ouders ook de Peaceful Child Blend (mix)”, hierdoor kan het zo zijn dat je als ouder en kind en of kinderen in een meer verdiepende gevoelsverbinding met elkaar gaat komen. Waar een gevoel van veiligheid de basis is voor een verdiepend contact met jezelf en de kinderen. Een mooie tip waar ik me helemaal in kan vinden en zeker het proberen waard toch?

Het kan zijn dat door de olie de huidcellen snel vernieuwen waardoor de oude huidcellen loslaten. Dit noemen we een droge huid. Probeer de droge huid goed te hydrateren met bijvoorbeeld kokosolie, (bij voorkeur de biologisch, geurende kokosolie).

Wil jij meer informatie dan kun je ons hiervoor contacten, wij helpen je graag op weg!

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder slechte chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. Je vindt de data in onze evenementen agenda! Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl.

Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl).

Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.

doterra

Geef een reactie