Detoxen en afvallen, 30 dagen later

Een tijdje geleden hebben wij een 30 dagen detox en afval programma gevolgd. We zouden jullie op de hoogte houden van onze resultaten. Mijn persoonlijke motivatie om dit te doen was om mijn lichaam een keer goed te reinigen van allerlei gif- en afvalstoffen die zich waarschijnlijk al ruim 40 jaar in mijn lichaam opstapelen. En ik hoop weer makkelijker af te kunnen vallen wanneer die gif- en afvalstoffen uit mijn lichaam zijn. Ik heb nog nooit een detox gedaan dus was heel benieuwd.

Detoxen en afvallen! Hoe ziet het programma eruit?

Dag 1 – 10 In deze 10 dagen bereid je je lichaam voor op de daadwerkelijke detox dus het ontgiften van je lichaam. Je eet zoveel mogelijk licht verteerbaar voedsel en veel water met citroen olie. Wij hebben ook een maaltijd shake gebruikt, elke dag als ontbijt en soms ook als lunch. Wij hebben een maaltijd shake gebruikt met slechts 68 calorieën, 8 gram eiwit en 2,5 gram vezels per portie. Deze shake bevat het ingrediënt Essentra Trim, waarvan klinisch is bewezen dat het helpt bij het beheer van cortisol (een stresshormoon wat verbonden is aan vetopslag op de buik, heupen en dijen). Tevens bevat het Solathin, een eiwit extract uit natuurlijke voedselbronnen die zorgt voor een verzadigd gevoel. Bovendien zitten er vezels in de shake die wij gebruikt hebben die we nodig hebben om naar het toilet te blijven gaan en die je bij veel andere shakes apart moet slikken. De shake die wij hebben gebruikt is verkrijgbaar in de smaken Vanille en Chocolade en voor de veganisten onder ons is er speciale shake, wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. Ik maak mijn shake met Amandel- of Kokosmelk maar het kan ook met alle andere soorten melk of water. Voor mijn dagelijkse portie groente en fruit voeg ik soms (als ik weet dat ik niet zoveel vers ga eten) een schepje groente/fruit mix in poedervorm toe. Verder combineer ik mijn shake regelmatig met wat fruit en/of bijvoorbeeld een handje spinazie. En ik voeg weleens een druppel limoen olie extra toe, wordt mijn shake lekker fris van. Combineer je de shake alleen met melk of water kan het in een shaker, gebruik je vers fruit/groente doe alles dan in een blender.

Reinigen en detoxen

Dag 11 – 20 Nu begon het echte detoxen/ontgiften dus hebben we tien dagen de een middel geslikt die ons lichaam daarbij heeft geholpen. Dit middel is een reinigingsformule die een combinatie van essentiële oliën en caprylzuur bevatten die een gezonde spijsvertering helpt te ondersteunen door een onvriendelijke omgeving te creëren voor potentieel gevaarlijke ziekteverwekkers die de immuniteit van de spijsvertering kunnen aantasten en klachten kunnen veroorzaken. De essentiële oliën die hierin zitten zijn, Oregano, Tea Tree (Melaleuca), Citroen (Lemon), Citroengras (Lemongrass), Pepermunt en Tijm die aantoonbare anti-microbiële eigenschappen hebben. Het detox programma wat wij gevolgd hebben is een milde vorm van detoxen dus je kan gelukkig gewoon werken en je normale dingen doen. Je gaat soms wat vaker naar het toilet en de ene keer is je ontlasting normaal dan weer wat dunner. Verder heb ik maar een dag of twee hoofdpijn gehad maar met de mix tegen hoofdpijn gaf dit verder geen problemen.

Goede bacteriën

Dag 21 – 30 In de laatste 10 dagen breng je de goede bacteriën weer terug in je spijsverteringsstelsel. Het middel wat wij hebben gebruikt is een probiotische verdedigingsformule die een speciale mix van vezels en 6 stammen van probiotische micro-organisme bevatten, die 5 biljoen eenheden van actieve probiotische culturen en oplosbare FOS (fructooligoscaccharides) bevat. De unieke dubbel gelaagde capsule bestaat uit twee delen, de ene helft knapt open in je maag, de andere helft blijft dicht en op deze manier beschermt tegen maagzuur, deze knapt open in je darmen en ondersteunt een gezonde spijsverteringsfunctie en immuniteit. AppleMark Mijn conclusie: * Makkelijk vol te houden * Geen honger gehad en bijna geen zin in zoetigheid * Lekker en toch gezond gegeten * Schoon gevoel van binnen * 2,5 kilo afgevallen (na de 30 dertig dagen zijn er nog 2,5 af gegaan tot nu toe) * De hoeveelheid pillen went * Geen buikpijn of -krampen gehad * Wel heftiger menstruatie gehad maar was eenmalig * 2 dagen hoofdpijn gehad Van andere die dit 30 dagen programma hebben gevolgd heb ik begrepen dat ze wel heftige diarree en darmkrampen hebben gehad, hier kan ‘Spijsverteringssamenstelling’ bij ondersteunen. Ieder mens en elk lichaam is anders dus besef dat als je deze 30 dagen gaat volgen dat jouw conclusie anders kan zijn als die van mij en je dus de 30 dagen anders kan beleven.

Tot slot

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder slechte chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid! Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. De basisklas heet “Het Natuurlijke Medicijnkastje”. Ik geef deze workshop gratis en vrijblijvend in Wijhe, klik hier om je aan te melden. Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl. Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl). Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.
doterra

Geef een reactie