Autisme en de Peaceful Child Blend

autisme_enjoil_adhd

In de eerste week van oktober kregen we via onze website een aanvraag voor informatie. De moeder van de 7 jarige Sam met autisme had contact gezocht om te vragen of er misschien oliën zijn die haar zoon zouden kunnen helpen op emotioneel vlak. Omdat we daar nog geen ervaring mee hadden ben ik me hier in gaan verdiepen. Ik hoorde over de Peaceful Child Blend. Ik ben erover gaan lezen en las dat daarmee goede resultaten behaald zijn. Ik was hier natuurlijk erg nieuwsgierig naar en wil deze ervaringen graag bevestigd zien.

Wat is de Peaceful Child Blend

De Peaceful Child Blend is een mix van verschillende essentiële oliën en voor meerdere aandoeningen het proberen waard. Deze olie mix kan ingezet worden bij: ADHD, Autisme, Gilles de la Tourette, impulsiviteit, ODD, OCS, slapeloosheid en emotionele trauma’s. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is de mix ook geschikt voor volwassenen.

Het verhaal van Sam

Ik heb met de ouders van de 7 jarige Sam afgesproken dat ik graag bij ze langs wilde komen om uit te leggen wat essentiële oliën zijn en of ze open stonden om de Peaceful Child Blend bij Sam te gaan proberen. Gelukkig vonden ze dat een geweldig idee. We zijn dan ook heel blij dat we het verhaal van Sam met iedereen mogen delen. Sam zijn moeder heeft een inleidend verhaal geschreven:

Onze 7-jarige zoon Sam is een lieve en vrolijke jongen met een zachtaardig karakter. Hij zit in groep 4 van de basisschool en heeft het er enorm naar zijn zin. Hij zit op zwemles en houdt erg van fietsen. Op 3-jarige leeftijd werden we door de peuterspeelzaal erop geattendeerd dat Sam fladderde en soms dromerig was. Na een aantal doorverwijzingen zijn we bij een GGZ-instelling terecht gekomen. Daar werden wat testen afgenomen. Daar kon niet duidelijk wat worden vastgesteld. We kregen het advies om op latere leeftijd weer contact met hun op te nemen als we problemen zouden ondervinden.

Naarmate hij ouder werd, kregen wij wel onze vraagtekens. Omdat je bepaalde gedragingen gaat vergelijken met zijn jongere broertje. Een paar maanden geleden hebben we weer contact gezocht met de GGZ-instelling. Na een aantal testen is naar voren gekomen dat Sam autisme heeft. Voor ons was het een bevestiging van het vermoeden dat we al hadden.

Autisme uit zich bij Sam onder anderen op de volgende manieren:

  • Aan tafel bij het eten kan hij niet rustig op zijn stoel zitten.
  • Hij beweegt en loopt continue naast en om zijn stoel. 
  • Hij fladdert. 
  • Hij pulkt dagelijks aan zijn lip, soms tot bloedens toe.
  • Hij wiegt vaak heen en weer. 
  • Hij is snel afgeleid, waardoor je hem vaak moet helpen herinneren wat hij moest doen.

Belangrijk voor Sam is dat er structuur en duidelijkheid is. Bij onvoorziene veranderingen kan hij boos reageren. Bij harde en/of vele geluiden kan hij overprikkeld raken. Dan drukt hij zijn oren dicht en sluit hij zijn ogen. Ondanks deze dingen groeit Sam op als een gezonde jongen die graag met zijn broertje speelt en erg leergierig is.

14 oktober was het zover, ik had mijn afspraak met de ouders van Sam. Met de Peaceful Child Blend die ik gemaakt had in een rollertje ging ik onderweg. Deze blend bevat de volgende oliën: Vertiver, Ylang Ylang, Wierookboom (Frankincense), Scharlei of Muskaatsalie (Clary Sage), Majolein (Majoram) en gefractioneerde kokosolie.

enjoil_peacefulchildblend_doterra

Na mijn uitleg over de essentiële oliën heb ik de ouders van Sam de roller overhandigd. De dag erna zouden ze starten met de Peaceful Child Blend. Sam lag al op bed toen ik kwam maar wist al over de oliën. Zijn ouders vertelden mij dat Sam eigenlijk direct al enthousiast was. De volgende morgen zijn ze direct begonnen met de Peaceful Child Blend.  Een kleine 2 weken later kreeg ik een e-mail van de moeder van Sam met het volgende verslag:

Hierbij een verslag over Sam.

Hij vindt het geen enkel probleem dat we de olie op hem aanbrengen. Hij vindt het heel normaal. Als hij ’s ochtends eerder wakker is dan ons, loopt hij naar ons toe om aan te geven dat hij de olie aangebracht wil hebben alvorens hij naar beneden gaat.

Ik ben verbaasd….
Jaar in jaar uit, dag in dag uit deed Sam hetzelfde: zodra hij uit bed kwam en zodra hij uit school kwam, pakte hij een a4tje en tekende daar alle snelwegen op die in hem op kwamen. Al van kleins af aan hebben snelwegen en het verkeer zijn interesse. Hij zat dan zo in zijn eigen wereld en had geen oog voor hetgeen er om hem heen gebeurde. Hij wilde nooit meedoen met kwartet of memory.

Dit is wat hij doet sinds het gebruik van Peaceful Child Blend: interactie zoeken met zowel zijn broertje als met ons. Samen spelletjes spelen, samen dingen ondernemen. Ook toont hij interesse. Als mijn man en ik bijvoorbeeld ergens zijn geweest, vraagt hij ons hoe het was. En het tekenen van snelwegen op a4tjes heeft hij niet meer gedaan sinds wij de olie aanbrengen. Dit is ècht bijzonder.

Ik ben dus zeker tevreden over het gebruik van de olie de afgelopen dertien dagen.

Hoe verder?

Wat een bijzonder verhaal denk ik iedere keer dat ik het lees, wat fijn dat voor dit gezin in 13 dagen al zo’n mooi resultaat behaald is. We volgen Sam een maand en zijn heel nieuwsgierig hoe hij verder ontwikkelt. Ik heb aan de moeder van Sam gevraagd hoe het gaat met het fladderen en hoe hij is tijdens het eten. Op dit moment is dat gedrag gelijk als voor het gebruik van de olie.

Ik ga aan de Peaceful Child Blend nog Lavendel olie toevoegen om te kijken of dit helpt om Sam rustig aan tafel te laten zitten tijdens het eten. In mijn volgende blog over twee weken zal ik hier weer aandacht aan besteden.

Wilt u op de hoogte blijven hoe het Sam de aankomende tijd vergaat lees dan over twee weken weer ons blog. Wilt u een e-mail ontvangen als wij wekelijks ons blog plaatsen word dan gratis abonnee en maak gebruik van alle extra mogelijkheden. U kunt gratis recepten downloaden en vindt leuke tips en trucs die alleen voor leden te downloaden zijn. Word nu lid en maak uw persoonlijk account aan. Klik hier!

Wilt u informatie over de Peaceful Child Blend vul dan ons contactformulier in en stel ons uw vraag. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

[si-contact-form form=’1′]

Wil jij meer informatie dan kun je ons hiervoor contacten, wij helpen je graag op weg!

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder slechte chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. Je vindt de data in onze evenementen agenda! Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl.

Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl).

Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.

doterra

Geef een reactie