Natuurlijk detoxen met essentiële oliën

detoxen-essentiele-olien

Essentiële of etherische oliën zijn vluchtige, aromatische verbindingen die worden gevonden in zaden, schors, bladeren, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten.

Essentiële oliën hebben krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van nature anti-bacterieel. Pure essentiële oliën van goede kwaliteit worden onmiddellijk door de huid opgenomen en zorgen voor reactie in dat gebied van het lichaam. Veel essentiële oliën kunnen ook worden gebruikt als voeding, om vitaliteit en gezondheid te helpen bevorderen.

Toxische stoffen

In ons dagelijkse leven komen we met veel chemische stoffen in aanraking. Zo krijgen we via ons eten van alles binnen ook smeren het op ons lichaam of ademen we het in via de lucht. We vinden het normaal en zijn gewend om zodra we een klacht hebben naar de dokter te gaan, daar krijgen we vaak pillen om de symptomen te bestrijden. Medicijnen zijn chemische verbindingen, de toxische stoffen die in medicijnen maar ook in ons voedsel zitten worden opgeslagen in ons lichaam. Via het natuurlijke reinigingsproces zouden normaal gesproken deze toxische stoffen ons lichaam weer moeten verlaten. Als onze cellen niet voldoende goede voedingsstoffen binnen krijgen gaan ze het gemis compenseren door giftige stoffen op te nemen in plaats van af te voeren.

Door de toxische stoffen in ons lichaam kunnen we klachten krijgen, een paar voorbeelden hiervan zijn:

  • vermoeidheid
  • pijnlijke gewrichten
  • spijsverteringsproblemen
  • depressies
  • gewichtstoename
  • schimmelinfecties, waaronder candida
  • voedsel intolerantie
  • verhoogde bloedsuikerspiegel

Hoe kunnen we met natuurlijke middelen deze giftige toxische stoffen weer uit ons lichaam verwijderen? Het mooie woord hiervoor is DETOXEN!

Detoxen met essentiële oliën

Met een aantal essentiële oliën en mixen hiervan kun je je lichaam al helpen en ondersteunen om gif- en afstoffen te verwijderen.

‘Stofwisselingssamenstelling bestaande uit grapefruit, citroen, pepermunt, gember en kaneel
Dagelijks tien druppels in water helpt het lichaam om de opgeslagen giftige stoffen die in de vetcellen zitten af te voeren, daarbij onderdrukt deze olie de drang naar tussendoor snacks of suiker.

Citroenolie
Citroenolie, dagelijks vijf druppels in ieder glas water zorgt voor een mini toxische reiniging in elk glas. Het bevordert een gezonde werking van de lever.

‘Ontgiftingssamenstelling’ bestaande uit rozemarijn, cilantro, jeneverbes, tangerijn en geranium
Dit is een mengsel van oliën die ondersteuning biedt bij het reinigen van de organen van het lichaam (lever, nieren, darmen en huid). Het bevat ook etherische oliën voor extra ondersteuning voor de lever.
Gebruik 5 druppels in water of wrijf de olie over de lever.

Wees u ervan bewust dat wanneer gifstoffen  ons lichaam verlaten de Herxing of Herxheimer reactie kan optreden, dit betekent dat de symptomen eerst erger kunnen worden voordat ze  verbeteren of verdwijnen!

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. Je vindt de data in onze evenementen agenda! Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl.

Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl).

Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.

Geef een reactie