AromaTouch massage met de essentiële oliën

AromaTouch massage is een zeer bijzondere massagetechniek die is ontwikkeld door Dr. David Hill een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

Wat is de AromaTouch Techniek?

dōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een techniek om doTERRA’s essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (uw ingewanden) van de rug tot aan de voeten. De toepassing heeft als doel het  zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren, niet het harde kneedwerk. De essentiële oliën doen zijn werk.

aromatouch_massage_techniek

Wat kan de AromaTouch Techniek voor u doen?

De massage bevat vier stappen: stress vermindering, versterken van uw immuunsysteem, ontstekingen in uw lichaam verminderen en het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (homeostase). Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 etherische oliën gebruikt. Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën van doTERRA zult u tijdens de massage merken dat het werkt voor lichaam en geest. U wordt van top tot teen gemasseerd, de massage duurt ongeveer 45 minuten en is zeer ontspannend. Mede hierdoor ook zeer geschikt voor pijnbestrijding bij bijvoorbeeld reumapatiënten of bij kanker-patiënten.

AromaTouch techniek leren

Regelmatig komen er professionals naar Nederland om de AromaTouch massage techniek training te geven. De trainingen worden ongeveer vier of vijf keer per jaar gegeven in kleine groepen van maximaal 16 personen. De AromaTouch techniek is een onderscheidende professionele service die kan worden aangeboden en tevens helpt bij het bouwen aan een goede klanten relatie. De AromaTouch techniek wordt veel geleerd aan massagetherapeuten, personal trainers en gezondheidswerkers. De opleiding duurt ongeveer 6 – 8 uur, u leert hier hands-on deze techniek te beheersen.  U krijgt een demonstratie, een handboek en een AromaTouch kit met acht CPTG essentiële oliën, waaronder: Balance, Lavendel, TeaTree (Melaleuca), On Guard, AromaTouch, Deep Blue, Wilde Sinaasappel en Pepermunt. De prijs voor deze dag is rond de 150 euro. U heeft geen massagekennis nodig om de AromaTouch Techniek te leren.

aromatouch_massage_doterra

Wilt u weten waar u de AromaTouch Techniek kunt ondergaan of waar en wanneer u de training zou kunnen volgen vul dan onderaan ons informatieformulier in.

[si-contact-form form=’1′]

enjoil.nl -Enjoy our oil

Heeft u een vraag, bel ons!Heeft u een vraag? Bel ons!
06 212 93 318

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. Je vindt de data in onze evenementen agenda! Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl.

Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl).

Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.

 

Geef een reactie