Naar school met essentiële oliën

ID:59047433

De vakanties zijn weer voorbij en bijna iedereen is weer aan het werk en de kinderen gaan weer naar school. Om onze kinderen meer te laten focussen, concentreren, ontspannen en lekker slapen kunnen essentiële oliën helpen. Lees hieronder wat u thuis kunt gebruiken bijvoorbeeld tijdens het huiswerk maken en wat u als juf of meester kan doen voor een betere concentratie.

Thuis
‘s-Morgens -> Help kinderen wakker te worden door een paar druppels Pepermunt, Wilde Sinaasappel, ‘Verkwikkende samensteling’ of ‘Beschermende samenstelling’ of een combinatie in een diffuser te doen.

‘s-Middags -> Tijdens het huiswerk maken doet u Pepermunt, Wilde Sinaasappel of Rozemarijn in een diffuser. Dit helpt bij mentale focus en concentratie.

Voor het slapen gaan -> Voor een goede nachtrust vernevelt u ‘Kalmerende samenstelling’ of Lavendel , smeer een druppel onder de voeten of een druppel op het kussen

In de klas
Bent u juf of meester en wilt u de kinderen in uw klas helpen beter te focussen of te ontspannen. Gebruik een diffuser met één of meerdere van onderstaande oliën, combineer de oliën gerust.

‘Beschermende samenstelling’-> Doodt virussen, bacteriën en andere ziektekiemen
Citroen -> Doodt ziektekiemen en maakt ze blij
Lavendel -> Houdt ze rustig en gaat stress tegen
Pepermunt -> Om wakker te worden
‘Samenstelling gronden/aarden’ -> Zorgt voor balans in het lichaam en de geest
Bergamot -> Hier worden ze blij van
‘Verkwikkende samenstelling’ -> Doodt ziektekiemen en ruikt heerlijk
‘Verblijdende samenstelling’ -> Gaat emotionele stress tegen
Rozemarijn -> Verbetert het geheugen en houdt ze alert

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. Je vindt de data in onze evenementen agenda! Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl.

Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl).

Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.

Geef een reactie