Houdt u vocht vast in uw benen?

vochtvasthouden_doterra_essentiele_olie
Heeft u oedeem of bent u zwanger waardoor u vocht vast houdt in benen, enkels en/of voeten? Maak dan een mix van de volgende essentiële oliën.

  • 5 druppels lavendel
  • 5 druppels citroen
  • 5 druppels gember
  • 10 druppels cipres
  • 10 druppels ‘Massage samenstelling’ mix
  • 60 ml gefractioneerde kokosolie

Masseer regelmatig de benen, enkels en/of voeten met deze mix.

U kunt de mix ook toevoegen aan een handvol zeezout en hiermee een ontspannen bad nemen.

Om bloedingen tijdens de bevalling tot een minimum te helpen beperken doet u de mix in een roll-on flesje en smeert u hiermee dagelijks uw onderrug in gedurende de laatste weken van uw zwangerschap.

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. Je vindt de data in onze evenementen agenda! Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl.

Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl).

Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.

 

Geef een reactie