Waar groeien de planten voor de essentiële oliën?

Wanneer u kiest voor kwalitatief goede essentiële oliën die 100% puur en natuurlijk zijn, dus zonder synthetische- en chemische vulmiddelen, kiest u voor essentiële oliën die met respect en zorgvuldig zijn gedistilleerd uit planten en door ervaren kwekers zijn geoogst op het perfecte moment. Om de ideale samenstelling en werkzaamheid van een olie te krijgen worden planten van over de hele wereld gebruikt. De planten voor de essentiële oliën worden geoogst op de oorspronkelijke en meest ideale plekken over de hele wereld.

Het klimaat, de bodem en groeimogelijkheden moeten perfect zijn. Ook van groot belang en één van de mooie visies van een grote producent van essentiële oliën is dat de boeren en hele dorpen geholpen worden door eerlijke contracten af te sluiten. Het is belangrijk dat de boeren en dorpen geholpen worden waar deze planten groeien om een goed bestaan op te bouwen en te behouden De boeren worden iedere maand betaald en niet alleen wanneer de oogst overdracht is, op deze manier wordt de hoogst mogelijke kwaliteit van de oliën gewaarborgd. Alleen van de beste oogst kunnen de beste oliën gedestilleerd worden.

Indirect steunen we, door die producten te kopen, ook een aantal goede doelen en helpen we mensen en dorpen in een aantal ontwikkelingslanden.Wil je meer weten hierover of wil je weten welke producent dit is, neem gerust contact met ons op via info@enjoil.nl.

Waar groeien de planten?

Een producent die de beste kwaliteit essentiële oliën wil hebben zoekt dus over heel de wereld naar de beste omstandigheden voor een plant en zodoende komen de planten die gebruikt worden ook overal ter wereld vandaan…….

doterra_planten_wereld

Basilicum – Amerika
Cassia – China
Cipres – Griekenland
Citroen – Italië
Citroengras – India
Eucalyptus – Australië
Geranium – China
Gember – Sri Lanka
Grapefruit – Amerika
Kaneel – Indonesië
Kerrieplant – Corsica
Lavendel – Frankrijk
Marjolein – Hongarije
Mirre – Ethiopië
Oregano – Turkije
Patchouli – Indonesië
Pepermunt – Amerika
Rozemarijn – Marokko
Sandelhout – India en Hawaï
TeaTree – Australië
Tijm – Duitsland
Vetiver – Vietnam
Wierookboom – Oman
Wilde Sinaasappel – Dominicaanse Republiek
Wintergroen – China
Ylang Ylang – Madagaskar
Zilver spar – Oostenrijk

Is een bodem of de grond door wat voor omstandigheden dan ook niet perfect om te oogsten dan wordt het proces stil gelegd en krijgt de boer de tijd om de bodem en de grond goed te verzorgen tot deze weer perfect zodat nieuwe planten kunnen groeien. Op dit moment kunnen we geen Melisse krijgen, de grond is op dit moment niet optimaal dus er wordt niet geoogst.

Wil jij meer informatie dan kun je ons hiervoor contacten, wij helpen je graag op weg!

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder slechte chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. Je vindt de data in onze evenementen agenda! Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl.

Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl).

Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.

doterra

Geef een reactie