Ik ga op vakantie en neem mee

Heerlijk vakantie voorpret gevoel begint nu toch wel te komen hoor, denkend aan wat ik allemaal mee wil nemen bedenk ik me dat mijn essentiële oliën zeker niet mogen ontbreken…. Lavender

Bulgarije en haar Lavendel

Het is nu een dag voordat ik naar Bulgarije vertrek. Ik kan bijna niet wachten maar eindelijk is het dan bijna zover. Ik heb er lang naar uitgekeken om de Lavendelvelden van doTERRA te kunnen gaan bekijken. doTERRA haalt uit Bulgarije onder anderen de Lavendel olie. Daar waar de plant het best tot zijn recht komt daar wordt ook de olie vandaan gehaald. Het klimaat is er fantastisch, op dit moment bijna 30 graden en dat blijft voorlopig ook nog even zo.

Het vakantie plan

Vier dagen mooi weer, warme stranden en de Lavendel plantages, daar moet ik tot rust kunnen komen. Ik ga heerlijk genieten met lieve mensen en mooie herinneringen maken, dat is mijn plan. Nu moet ik straks toch echt straks mijn koffer gaan pakken. Ik heb al een lijstje gemaakt om niets te vergeten.

Ik ga op vakantie en neem mee

Beschermende samenstelling (On Guard) gaat mee het vliegtuig in om me te beschermen tegen virussen en bacteriën. De airco en de luchtdichte ruimte biedt redelijk garantie voor een snotterneus en keelpijn bij een verlaagd immuunsysteem. Zodra ik het vliegtuig in stap komt mijn flesje On Guard te voorschijn en doe ik 1 of 2 druppels in mijn handen en wrijf ik door elkaar daarna wapper ik even om me heen om mijzelf en de mensen in mijn buurt te beschermen. De vlucht duurt 2 uur dus misschien dat ik het na een uur nog even een keer doe. Deze olie is sterk antiseptisch, doodt bacteriën en virussen in de lucht en ruikt naar een combinatie van Kruidnagel (Clove) Sinaasappel (Wild Orange) en Kaneel (Cinnamon). Ik houd van deze warme geur! Voor in mijn water neem ik verschillende Citrusoliën (Sinaasappel, Citroen, Grapefruit) mee. citrus_vruchten_doterra Pepermunt Tegen de warmte werkt Pepermunt heerlijk verkoelend. Heb je actieve plannen en breekt het zweet je uit? Neem dan 1 of 2  druppels Pepermunt in je handen en wrijf deze door je handen en daarna in je nek. Na een paar minuten voel je een heerlijk fris windje langs je nek. Pepermunt heeft ook een therapeutische werking bij hoofdpijn, buikpijn, diarree, opgeblazen gevoel, misselijkheid en koorts. Pepermunt is het oudste medicijn ter wereld, een veel kunner en fijne olie die ik geregeld gebruik. vakantie Lavendel Lavendel en een draagolie voor mijn huid na het zonnen, de lavendel is een verzachtende olie die ik ook regelmatig gebruik voor slapen gaan. Ik doe dan een druppel onder mijn voeten en als ik heel soms last heb van onrustige benen gebruik ik ook een druppel die ik door m’n handen wrijf en vervolgens over mijn onderbenen wrijf. Wanneer ik door een mug geprikt wordt helpt de Lavendel ook direct. De jeuk is weg en het wordt geen dikke bult. Voor wespensteken kun je ook de Lavendel inzetten. Ik heb eigenlijk nog nooit eerder last gehad van pollen maar dit jaar nies ik meer dan anders ook heb ik soms zo ineens een snotneus. Een druppel Lavendel tegen mijn verhemelte werkt dan fantastisch. Het is niet echt lekker maar ach het went wel en zolang het helpt maakt het mij niet zoveel uit dat het iets minder smaakt. Terrashield Insect werende samenstelling (Terrashield) is een mix de mij beschermt tegen muggen en andere insecten. Tegenwoordig is deze olie mix ook verkrijgbaar in een spray dat is superhandig natuurlijk. Mijn parfum mag natuurlijk ook niet ontbreken, met mijn eigen geurtje op voel ik me op en top happy! Mijn parfum bevat Jasmijn, Sandelhout en een heel klein beetje Geranium.

Het natuurlijke medicijnkastje

Verder mogen de basisoliën die mijn medicijnkastje vervangen niet ontbreken die gaan ook mee de koffer in. Ik heb verschillende kleine flesjes met de oliën bij me. Denk er aan dat je je oliën goed verpakt zodat ze niet kunnen lekken want dat zou erg zonde zijn. Home-essentials-kit Ik wil iedereen die van een welverdiende vakantie gaat genieten een enorm fijne vakantie wensen. Voor iedereen die in Nederland verblijft wens ik veel zonnige dagen.

Follow the sun and shine!

Tot slot

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder slechte chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid! Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. De basisklas heet “Het Natuurlijke Medicijnkastje”. Ik geef deze workshop gratis en vrijblijvend in Wijhe, klik hier om je aan te melden. Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl. Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl). Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden. doterra

Geef een reactie