O jee mijn weerstand heeft hulp nodig met de R in de maand

De afgelopen week heb ik al een blog geplaatst over dit onderwerp. Toch wil ik de producten die ik adviseer nog eens extra belichten. Door vele omstandigheden wordt je ziek omdat onze weerstand niet sterk genoeg is en wel wat hulp kan gebruiken. Als onze weerstand goed is werkt ons zelfhelend vermogen krachtiger. Probeer zoveel mogelijk symptoom oplossers te vermijden, denk hierbij aan prednison en anti-biotica. De stoffen in deze synthetische medicatie blijven nog lang in je lichaam, het kan wel jaren duren. Sommige mensen hebben jaarlijks meerdere kuren en raken resistent. Dit betekent dat de medicatie niet meer werkt omdat hun lichaam de stoffen al herkennen en dus niet aan het werk gaat.

In mijn praktijk werk ik met de kracht van de natuur. Voor mij zijn essentiële oliën niet weg te denken uit mijn leven. Soms duurt het wat langer voor je beter wordt dan wanneer je naar medicatie grijpt maar geloof je jouw mentale en fysieke lichaam worden blij van het gebruik van de oliën. We hebben soms ook meer rust nodig om iets op te lossen. Het is een herstelproces en dit mogen we met liefde behandelen.  weerstand

Verbeter je weerstand met OnGuard

Met essentiële oliën kun je perfect je weerstand onderhouden, ik zelf gebruik hiervoor de OnGuard mix, deze kun je in vier verschillende varianten krijgen. De meest gebruikte is de 15ml olie, dan is er een softgel gemaakt om makkelijk in te nemen en als laatste zijn er ook nog beadlets (kleine bolletjes met 1/4 druppel per bolletje) en pastilles.

  • OnGuard olie blend 15ml
  • OnGuard softgel
  • On Guard Beadlets
  • On Guard pastilles (snoepjes)

OnGuard wat zit er in?

OnGuard is een mix van de volgende oliën:

Hoe gebruik ik deze oliën

De OnGuard (15ml) olie is perfect voor in de diffuser, deze olie dood schimmels, bacteriën en virussen in de lucht. Wanneer er mensen bij jou in huis zijn die snotteren en hoesten is de kans dat je aangestoken wordt nihil. Voor een gemiddelde woonkamer gebruik ik 4 tot 5 druppels in de diffuser.

On Guard olie kun je dagelijks onder je voeten smeren. 1 of 2 druppels in het midden van je voeten worden opgenomen door je huid en komen in je bloedstroom. Binnen 25 minuten kunnen deze 2 druppels iedere cel van je lichaam bereiken.

OnGuard beadlets heb ik altijd bij me in mijn tas. Ik vind het heerlijk om af en toe mijn mond te verfrissen en wanneer ik buiten de deur ben en mijn olie niet gemakkelijk kan nemen. Bij keelpijn wissel ik ze af met de pastilles.

beadlets

OnGuard softgels zijn geschikt voor volwassenen die tijdens de maanden met de “R” in de maand zichzelf extra willen beschermen omdat dit toch de maanden zijn waar iedereen vatbaarder is. Iedere ochtend een softgel innemen zal je algehele gezondheid en afweer systeem ondersteunen. Deze softgels zijn krachtiger dan de essentiële olie die je onder je voeten gebruikt omdat hier nog ander oliën aan toegevoegd zijn (Oregano, Black Pepper en Melissa). We noemen deze softgel ook wel een “Natuurlijke anti-biotica). Gebruik deze softgels drie weken dagelijks en stop dan twee weken alvorens weer te beginnen. Dit heeft te maken met onze darmflora. Het is altijd verstandig een goede pro- en pre- biotica te gebruiken na een OnGuard kuur. doTERRA heeft een hele mooie bijzondere pro- en pre-biotica de PB Assist. 

On Guard Pastilles/snoepjes gebruik ik wanneer ik wat last heb van een zere keel. Deze snoepjes brengen verlichting en zijn heerlijk kruidig en toch zoet.

Naast deze On Guard producten heeft doTERRA nog een hele OnGuard lijn. Denk dan aan tandpasta, schoonmaakmiddel, wasmiddel enz..

Zou je advies willen, iets willen bestellen of een prijslijst willen ontvangen stuur mij dan een berichtje!

Liefs Mariëlle

Tot slot

Ben je na het lezen van dit blog enthousiast geworden over een product of wil je informatie, klik dan hier om mij een berichtje te sturen. Je wordt direct doorgelinkt naar whatsapp zodat ik je vragen zo snel mogelijk kan beantwoorden.

Als je klaar bent om de kracht van de natuur te ontdekken en wil ervaren dat je leven kan verrijken en transformeren dan nodig ik je uit voor een Lifestyle advies sessie. Samen gaan we op zoek naar de kernoorzaken van je gezondheidsuitdagingen om te zorgen dat je weer volledig in balans je leukste leven gaat creëren.

Wanneer ik een blog plaats wordt dit onder meer bekend gemaakt op mijn facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like mijn facebookpagina en blijf op de hoogte.

*De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en vervangt niet het advies, de diagnose of de behandeling door een gekwalificeerde arts of andere medische professional. Lees onze disclaimer!