Reumaklachten verminderen met voedingssupplementen

Reuma, we kennen vele soorten en reumaklachten kunnen zeer divers zijn. Mijn zus heeft Bechterew.  Dit is een reuma die klachten geeft in haar rug (SI-gewricht).  De reumaklachten uiten zich in eczeem, ontstekingen, stijfheid en mogelijke vergroeiing van de wervelkolom, deze kan krom gaan groeien. Mijn zus is een jonge getrouwde vrouw met een dochter van bijna 6 jaar oud. Zij wil nog veel uit het leven halen, haar reumaklachten beperkte haar daarin zichtbaar. Naar haar lichaam luisteren was ook niet haar sterkste kant.

reuma_bechterewReumaklachten

In haar dagelijkse werkzaamheden heeft ze al aardig wat moeten aanpassen. Zo heeft ze ten eerste moeten leren accepteren dat ze deze vervelende aandoening heeft. Om de dagen door te komen gebruikte ze diverse voorgeschreven medicijnen. Op sommige dagen kon ze haar bed maar moeilijk uitkomen omdat ze gewoonweg te stijf was. Je kunt je wel voorstellen dat ontstekingsremmers en zware pijnstillers dan je vrienden gaan worden. Natuurlijk realiseerde zij zich ook dat dit erg ongezond was.

Op een dag belde ze me, en vertelde dat ze op facebook een stuk had gelezen over iemand die helemaal geen medicijnen meer gebruikte voor haar reuma nadat ze begonnen was met de voedingssupplementen waar essentiële oliën in verwerkt zijn. Ze wilde dit ook wel gaan proberen.

Drie maanden aan de voedingssupplementen

Nu drie maanden geleden is ze begonnen met een detoxkuur, ook met producten waar essentiële in verwerkt zijn. Hier hebben we al eens een blog over geschreven. Daarbij ondersteunend gebruikte ze direct de voedingssupplementen met de essentiële oliën. Deze voedingssupplementen gebruikt ze nu dagelijks. Op deze voedingssupplementen wordt een 30 dagen niet goed, geld terug garantie! Zo zeker zijn ze van dit product!

Na de detoxkuur en sinds het gebruik van de voedingssupplementen heeft ze geen ontstekingsremmers en pijnstillers meer nodig gehad. Ik heb haar nu gevraagd wat voor verbeteringen zij nu na drie maanden heeft ervaren.

Welke vooruitgang heeft mijn zus gemaakt?

Meestal voelde ze de ontsteking opkomen en dat uitte zich dan in een periode van heftige klachten zoals moe-, stijfheid en pijn. Nu voelt ze af en toe dat het opkomt maar niet doorzet en het voelt niet zo heftig, de (piek)periode is korter en alle klachten in zijn algemeenheid zijn veel dragelijker. Dit alles zorgt ervoor dat ze binnen haar werk en haar gezin weer een volwaardig leven kan lijden. Ook haar energielevel is aanmerkelijk verbeterd.

De eerste maand durfde ze niet te geloven dat het door de voedingssupplementen met de essentiële oliën kwam, de tweede maand dacht ze dat het best wel mogelijk kon zijn. Nu is ze er van overtuigt dat haar leven is veranderd sinds het gebruik van de voedingssupplementen met de essentiële oliën!

Heb jij soortgelijke klachten dan kun jij ook starten met deze voedingssupplementen. Geen risico door het 30 dagen niet goed, geld terug garantie systeem. Ze zijn 100% natuurlijk!

Vul onderstaand formulier in en laat ons weten dat je interesse hebt om de voedingssupplementen te gaan proberen. Wij begeleiden je en helpen je graag op weg.

[si-contact-form form=’1′]

Wil jij meer informatie dan kun je ons hiervoor contacten, wij helpen je graag op weg!

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder slechte chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor de gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Volg daarom bij ons altijd eerst een gratis introductieklas om je voor te laten lichten. Je vindt de data in onze evenementen agenda! Mocht je liever een persoonlijke afspraak willen maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur dan even een e-mail met je contactgegevens naar info@enjoil.nl.

Vind jij onze informatie interessant en zou jij hierover meer willen weten dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die interesse hebben in natuurlijke gezondheid. Ook zijn er veel mogelijkheden om ons team te komen versterken. Stuur ons een berichtje met jouw contactgegevens en we nemen contact met je op (info@enjoil.nl).

Wij, van Enjoil, willen je graag informeren over de mogelijkheden met 100% pure en natuurlijke essentiële oliën en plaatsen regelmatig blogs op onze website over interessante onderwerpen in combinatie met essentiële oliën. Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.

doterra

Geef een reactie