Ik voel me stuurloos, help….

Ik voel me stuurloos, vertelde ik vanmorgen tegen een lieve vriendin. Mijn winkel is gesloten, mijn praktijk ligt stil. Ik ben totaal de richting kwijt. Mijn hoofd zit vol ideeën maar ik sta stil. Ik kom er niet op hoe ik moet beginnen.

Vorige week ben ik begonnen met een hele mooi coaching traject om mezelf weer opnieuw op de kaart te gaan zetten. Ik vind het doodeng maar heb besloten dat ik het waard ben om in mezelf te gaan investeren.

Bio-resonantie

Zojuist dacht ik laat ik mezelf eens een scannen met mijn Itovi, een mooi apparaatje die via bio-resonantie kan doormeten wat ik op dit moment nodig heb om beter in balans te komen. Ik werk met prachtige essentiële oliën die mij dagelijks ondersteunen om gezond te blijven.

De scan gaf aan dat ik een blend nodig heb om mezelf te motiveren en direct dacht ik YES NATUURLIJK! Ik ben mijn motivatie kwijt, hoe mooi dat ik deze mix nu direct kan pakken.

Welke oliën gaan er in deze mix: Pepermunt, Clementine, Coriander, Basilicum, Yuzu, Melissa, Rosemarijn en Vanille.

Pepermunt tilt je uit een emotionele beproeving en moedigt aan. Clementine werkt stemming verhogend. Coriander is de olie van integriteit. Basilicum vitaliseert en herstelt negatieve gewoontes. Melissa verbindt je met je innerlijke stem. Rosemarijn helpt in tijden van overgang en verandering. Vanille zet je in je kracht. Een prachtige mix!

Deze mix ga ik de aankomende dagen heerlijk gebruiken om mijn emotionele gezondheid te ondersteunen. Ik geef mezelf die schop onder mijn kont om weer in mijn kracht te komen en heerlijk te creëren. Juist in deze bijzondere tijd worden we enorm uitgedaagd goed voor ons zelf te zorgen. Ik smeer deze mix een paar keer per dag op mijn polsen, achter mijn oren en in mijn nek. Heerlijk ruikt het en ik voel me direct energieker en gemotiveerd ben in de pen geklommen om even te gaan schrijven.

Wil jij ook deze mix proberen stuur me dan even een e-mail: marielle@enjoil.nl Je kunt ook even een kijken nemen op: http://www.puurkado.nl waar ik deze oliën verkoop.

Tot slot

Let op! Gebruik alleen 100% pure en natuurlijke essentiële oliën zonder slechte chemische en synthetische toevoegingen die slecht zijn voor je gezondheid!

Er zijn vele verschillende essentiële olie leveranciers en aanbieders. Ze bieden een grote verscheidenheid aan toepassingen voor de gezondheid en zijn niet altijd veilig in gebruik voor jou en je gezin. Er zijn echter altijd een aantal veiligheidsrichtlijnen, die je bij het gebruik van essentiële oliën en producten op basis van essentiële oliën dient op te volgen. Ga nooit zomaar zelf experimenteren maar raadpleeg een Aromatherapeut. Je kunt bij mij een afspraak of consult boeken via mijn praktijk website!

Wanneer wij een blog plaatsen wordt dit onder meer bekend gemaakt op onze facebookpagina. Dus wil je meer lezen en wil je ons volgen like onze facebookpagina en blijf op de hoogte. Je kan je ook registreren en een account aanmaken, je ontvangt dan indien gewenst een e-mail zodra wij een weblog plaatsen daarnaast kan je recepten en tips en trucs downloaden.