Alma Baaij – Quantum Touch therapeut

doTERRA Aroma Therapie – Mindfulness Yoga – AromaTouch therapeut 

doTERRA Aroma Therapie - Mindfulness Yoga - Quantum Touch therapeut - AromaTouch therapeutAl bijna 20 jaar geef ik Mindfulness yoga. Waar ik mensen leer voelen. Met aandacht en adem bewust te worden van het lichaam. Waardoor ze beter en sneller hun grenzen leren kennen. Zodat ze sneller kunnen reageren als ze over hun grens heen gaan.

Daarnaast ben ik Quantum Touch therapeut. Quantum Touch is een vriendelijke helingsmethode  die snel en effectief werkt. Door mijn aandacht en de ademtechnieken wordt het zelf genezend vermogen  van het lichaam gestimuleerd.

De intelligentie van je eigen lichaam weet precies wat kan genezen. Daarmee is het een methode die je voor alle soorten pijn of problemen kunt toepassen. Dus van fysieke klachten tot emotionele klachten.

Ik ben gecertificeerd AromaTouch Therapeut en werk volgens de AromaTouch methode van doTERRA. De AromaTouch methode is een massagetechniek om doTERRA essentiële oliën toe te passen.

Acht essentiële oliën worden gebruikt en op een zachte manier van masseren toegepast. De acht oliën helpen het lichaam en de geest te ontspannen, versterken het immuunsysteem,  helpen ontstekingen in het lichaam te verminderen, en de communicatie tussen weefsel en organen verbetert.

aromatouch_massage_techniek

Bij de Mindfulness yoga, de Quantum Touch en de AromaTouch is AANDACHT de rode draad. Met aandacht en adem begint energie weer te stromen en komen lichaam en geest weer in balans.

Meer informatie vind je op mijn website samsarayoga.nl

Mijn contactgegevens zijn:
Musicalstraat 24
1323 VP Almere

Tel: 036-5320706
Mob: 06-83227878

Email: info@samsarayoga.nl
Website: www.samsarayoga.nl