Wie zijn wij

Wie zijn wij? Wij zijn “TEAM Enjoil” opgericht in 2014 door Mariëlle Doornberg (Holistisch Lifestyle coach en Aromatherapeut)

Mariëlle Doornberg - Enjoil our oil - enjoil.nl

Door mijn kennis en informatie te delen over essentiële oliën, gebruiken in Nederland steeds meer mensen de oliën voor hun eigen gezondheid en die van hun gezin. Preventief je lichaam gezond houden is mijn inziens veel beter dan achteraf genezen. Ik merk dat wanneer je hele mooie ervaringen met oliën krijgt je deze kennis gaat delen met de mensen om je heen. De Engelse zin “Sharing is Caring” resoneert!

Door samples te geven aan mensen die gezondheidsuitdagingen hebben kunt je ze laten ervaren of het ook voor hun werkt. Door het delen van oliën en kennis heb ik een team van mensen die ik coach om een professionele business voor zichzelf te bouwen. Met veel enthousiasme geven wij workshops, presentaties en trainingen over “Natuurlijke gezondheid”. Iedereen binnen “team Enjoil” heeft zijn eigen specialiteiten en waar nodig helpen we elkaar om iedereen die interesse heeft te kunnen helpen.

Het is onze passie om te werken met essentiële oliën, voedingssupplementen en wellness producten van doTERRA. Door heel Nederland zitten we verspreid, er is altijd wel iemand bij jou in de buurt waar je een afspraak mee kunt maken om de juiste voorlichting te krijgen. Kijk voor data op onze kalender pagina. Wil je liever 1 op 1 een afspraak maken, bel even naar: 06 212 933 18 of wil je weten hoe je oliën kunt bestellen dan verwijs ik je graag eerst even naar onze bestelpagina.

Onze basis workshops zijn zeer laagdrempelig en vrijblijvend, je kunt in een ontspannen sfeer de producten ervaren en je vragen stellen. Een workshop duurt meestal ongeveer een uur waarna er gelegenheid is tot vragen stellen, bestellen of een het maken van een vervolgafspraak.

Wij zijn altijd heel open, omdat wij zo achter de doTERRA producten staan omdat we zelf veel mooie ervaringen hebben opgedaan. Wil je de producten voor jezelf of je gezin gaan inzetten dan kun je rekenen op onze persoonlijke aandacht omdat wij je graag coachen en begeleiden waar nodig. Er is een speciale appgroep, we hebben facebookgroepen waar je kunt leren of al je vragen kunt stellen maar ook persoonlijk contact en coaching is desgewenst mogelijk om je te begeleiden. Je doet het nooit alleen!

Ons team van experts groeit! Je kunt onze teamleden met ieder hun eigen expertise leren kennen. Kijk hiervoor op onze Team Enjoil pagina!

Wij zijn ook altijd op zoek naar mensen die ons team willen komen versterken. Heb jij tijd en wil jij die gebruiken om alles te leren over hoe je jezelf of anderen kunt helpen dan willen we heel graag met je in contact komen.

wie zijn wij

Wil je contact met Mariëlle? Mail dan naar marielle@enjoil.nl of bel nummer 06 212 93 318

[si-contact-form form=’3′]

ME_6ed_Cover_Final

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van etherische oliën. Het boek Modern Essentials is hier verkrijgbaar.

*De product informatie is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Lees onze disclaimer!