Klantenservice

Registreren bij Enjoil

bij registratie op enjoil word er om gebruikersnaam en e-mailadres gevraagd, daarna krijg je een link in de e-mail waarmee een wachtwoord opgegeven kan worden. Na het klikken in de mail op wachtwoord opgeven kan je als geregistreerde gebruikers pas inloggen op de site! Volg onderstaande instructies.

registreren-enjoil

Ga naar: registreren bij enjoil.nl

Vul jouw gekozen gebruikersnaam in, en een geldig e-mail adres.

 

 

registratie-afgerond

Na het registreren zie je de volgende melding: Registratie afgerond. Controleer je e-mail.

Er is nu een e-mail naar het opgegeven e-mailadres verzonden, lees deze e-mail door en volg de instructies om een eigen wachtwoord in te stellen.

 

Als deze e-mail niet ontvangen is, kan het zijn dat er een verkeerd e-mailadres opgegeven is of dat de e-mail in de spam folder terecht gekomen is.

gekozen-gebruikersnaamIn de ontvangen e-mail klik je op de 1e link om jou wachtwoord in te stellen. Kies het liefst een wachtwoord met 12 tekens.

 

 

 

registratie-afgerondNa het opgeven van een wachtwoord, zie je de mededeling registratie afgerond en kan er ingelogd worden.

 

 

Inloggen lukt niet?

Inloggen lukt niet na registreren. Klik op wachtwoord vergeten en vul je gebruikersnaam of e-mailadres in.  Je ontvangt een mail met link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Controleer ook de spam box op eventueel ontvangen e-mail.

Let op hoofdletters, aparte tekens en capslock aan/uit bij het aanmaken van je wachtwoord. Het niet kunnen inloggen komt vaak door een klein type foutje.